#2 (2011) [LGN009]

by El Pilar Azul

/
1.
2.
06:03

about

DOWNLOAD FOR FREE AT / DESCARREGA GRATUÏTAMENT A:
gramolanetlabel.blogspot.com.es/2011/10/el-pilar-azul-2-2011-lgn009.html

***

El Pilar Azul, ja com a banda estable després de la incorporació de Dani Benavides i de Cristian Muñoz, ens presenten dos nous temes: "Doble Realidad" i "54".

El fet que ja hagin treballat els temes com a grup es nota i li aporta a la música uns aires nous. Les guitarres tornen a cobrar més protagonisme i així, a "Doble Realidad" ens trobem amb una cançó més directe i contundent que les de l'anterior "Diciembre", mentre que el tema "54" és un instrumental fantàstic, amb uns canvis de ritme que no us deixaran indiferents.

A partir d'ara ens preguntem com serà el pròxim disc en el que ja treballen, amb "#2" han obert un nou camí o estan jugant a despistar-nos? Estem desitjant escoltar molt més d'ells.

***

El Pilar Azul, ya como banda estable tras la incorporación de Dani Benavides y de Cristian Muñoz, nos presentan dos nuevos temas: "Doble Realidad" y "54".

El hecho de que ya hayan trabajado los temas como grupo se nota y le aporta a la música unos aires nuevos. Las guitarras vuelven a cobrar más protagonismo y así, en "Doble Realidad" nos encontramos con una canción más directa y contundente que las del la anterior disco "Diciembre", mientras que el tema "54" es un instrumental fantástico, con unos cambios de ritmo que no os dejarán indiferentes.

A partir de ahora nos preguntamos cómo será el próximo disco en el que ya trabajan, con "#2", ¿han abierto un nuevo camino o están jugando al despiste con nosotros? Estamos deseando escuchar mucho más de ellos.

credits

released September 17, 2011

tags

license

about

La Gramola Netlabel Barcelona, Spain

La Gramola Netlabel és una organització sense ànim de lucre que es dedica a la promoció i difusió dels artistes que es troben a la seva web.

***
La Gramola Netlabel es una organización sin ánimo de lucro que se dedica a la promoción y difusión de los artistas que se encuentran en su web.
... more

contact / help

Contact La Gramola Netlabel