Diciembre (2011) [LGN001]

by El Pilar Azul

/
1.
01:08
2.
03:35
3.
4.
5.
6.
03:17

about

DOWNLOAD FOR FREE AT / DESCARREGA GRATUÏTAMENT A:
gramolanetlabel.blogspot.com.es/2011/08/el-pilar-azul-diciembre-2011.html

***

El Pilar Azul neix el 2007 com a projecte independent de Zeus (paral·lel a Proyecto:Estragos) per a donar sortida a la quantitat de cançons compostes i gravades per ell, de temàtica més profunda i experimental, més en la cerca de les diferents "estacions psíquiques" a través del so que el simple sentit d'entretenir. Des del 2007, es va recopilant material, encara que sense intenció en principi de portar-lo al directe. El desembre del 2010, proposen a Zeus un concert a la seva ciutat natal (Las Palmas de Gran Canaria) i aquest decideix trucar a Cristian Muñóz per tocar la bateria. En els assaigs, el projecte comença a agafar forma gairebé per si sol. Preparen un directe d'onze cançons en tres setmanes, i criden a Dani Benavides perquè assisteixi a l'esdeveniment i veure si li interessa entrar com a baixista. Dani accepta, i el grup es consolida com a tal.

***

El Pilar Azul son Cristian Muñoz (Batería, Percusión), Dani Benavides (Bajo) y Adán Zeus (Guitarra, Voz, Teclado, Sintetizadores)

El Pilar Azul nace en 2007 como proyecto independiente de Zeus, (paralelo a Proyecto:Estragos) para dar salida a la cantidad de canciones compuestas y grabadas por él, de temática más profunda y experimental, más en la búsqueda de las diferentes "estaciones psíquicas" a traves del sonido que el simple sentido de entretener. Desde el 2007, se va recopilando material, aunque sin intención en principio de llevarlo al directo. En diciembre del 2010, proponen a Zeus un concierto en su ciudad natal (Las Palmas de Gran Canaria) y éste decide llamar a Cristian Muñóz para tocar la batería. En los ensayos, el proyecto empieza a coger forma casi por si solo. Preparan un directo de once canciones en tres semanas, y llaman a Dani Benavides para que asista al evento y ver si le interesa entrar como bajista. Dani acepta, y el grupo se afianza como tal.

credits

released August 5, 2011

tags

license

about

La Gramola Netlabel Barcelona, Spain

La Gramola Netlabel és una organització sense ànim de lucre que es dedica a la promoció i difusió dels artistes que es troben a la seva web.

***
La Gramola Netlabel es una organización sin ánimo de lucro que se dedica a la promoción y difusión de los artistas que se encuentran en su web.
... more

contact / help

Contact La Gramola Netlabel