Hielo En Varsovia (2012) [LGN018]

by Hielo En Varsovia

/
1.
04:01
2.
3.
02:14
4.
5.
06:07
6.
02:01
7.
8.
9.
10.
04:32
11.
03:12
12.
01:53
13.

about

DOWNLOAD FOR FREE AT / DESCARREGA GRATUÏTAMENT A:
gramolanetlabel.blogspot.com.es/2011/10/hielo-en-varsovia-hielo-en-varsovia.html

***

Hielo en Varsovia s'estrenen a La Gramola Netlabel amb un disc de tretze temes realment asfixiant i obscur, on es combinen paisatges sonors amb soroll inquietant i tens.

Com be diuen Bea, Ki i Buddy, la seva música està més propera al subconscient que a la realitat, les lletres son escopides des de la llunyania entre tempestes d'electricitat i ambients malaltíssos. És aquesta barreja la que ens torba i alhora ens atrau, com si ens hipnotitzés i ens atrapés.

Un disc vàlid tant per fans de Joy Division, com de Paralisis Permanente, Neurosis o Sonic Youth.

***

Hielo en Varsovia se estrenan en La Gramola Netlabel con un disco de trece temas realmente asfixiante y oscuro, donde se combinan paisajes sonoros con ruido inquietante y tenso.

Como bien dicen Bea, Ki y Buddy, su música está más cercana al subconsciente que a la realidad, las letras son escupidas desde la lejanía entre tormentas de electricidad y ambientes enfermizos. Es esta mezcla la que nos turba y a la vez nos atrae, como si nos hipnotizara y nos atrapara.

Un disco válido tanto para fans de Joy Division, como de Parálisis Permanente, Neurosis o Sonic Youth.

credits

released March 31, 2012

tags

license

about

La Gramola Netlabel Barcelona, Spain

La Gramola Netlabel és una organització sense ànim de lucre que es dedica a la promoció i difusió dels artistes que es troben a la seva web.

***
La Gramola Netlabel es una organización sin ánimo de lucro que se dedica a la promoción y difusión de los artistas que se encuentran en su web.
... more

contact / help

Contact La Gramola Netlabel