Luz Futuro EP (2013) [LGN028]

by Luz Futuro

/
1.
02:54
2.
03:46
3.
04:20
4.
03:04
5.
03:52

about

DOWNLOAD FOR FREE AT / DESCARREGA GRATUÏTAMENT A:
gramolanetlabel.blogspot.com.es/2012/04/luz-futuro-luz-futuro-ep-2013-lgn028.html

***

Explica una relativa curta història lunar de ments dividides i cors impotents a la seva adversitat, ira transportada en corrents de temps i muntanyes russes. Ell no sap on és i el seu cervell no para de barallar-se amb si mateix. No hi ha desenllaç a la vista.

Cinc àudios compostos per Daniel Benavides per a Luz Futuro el mes de maig i gravat a l'illa de Gran Canària, Illes Canàries.

Han col·laborat en ell Kevin Zammit (Disseny i Il·lustració) i Cristian Muñoz (Bateria a "III").

***

Cuenta una relativa corta historia lunar de mentes divididas y corazones impotentes a su adversidad, ira transportada en corrientes de tiempo y montañas rusas. Él no sabe dónde está y su cerebro no para de pelearse consigo. No hay desenlace a la vista.

Cinco audios compuestos por Daniel Benavides para Luz Futuro en el mes de Mayo y grabado en la isla de Gran Canaria, Islas Canarias.

Han colaborado en él Kevin Zammit ( Diseño e Ilustración ) y Cristian Muñoz ( Batería en "III").

credits

released July 15, 2013

tags

license

about

La Gramola Netlabel Barcelona, Spain

La Gramola Netlabel és una organització sense ànim de lucre que es dedica a la promoció i difusió dels artistes que es troben a la seva web.

***
La Gramola Netlabel es una organización sin ánimo de lucro que se dedica a la promoción y difusión de los artistas que se encuentran en su web.
... more

contact / help

Contact La Gramola Netlabel