Pimeässä (2012) [LGN019]

by Violeta Päivänkakkara

/
1.
03:56
2.
04:29
3.
04:08
4.
05:15
5.

about

DOWNLOAD FOR FREE AT / DESCARREGA GRATUÏTAMENT A:
gramolanetlabel.blogspot.com.es/2011/10/violeta-paivankakkara-pimeassa-2012.html

***

Presentem el segón EP de Violeta Päivänkakkara, editat conjuntament amb la netlabel japonesa Element Perspective.

En aquest disc, Violeta ens segueix transportant a terres de màgics sons i somnis nascuts en vigilies. ës un disc fascinant que de ben segur enamorarà a tots aquells que vau disfrutar del primer EP "Kuu", editat anteriorment a La Gramola Netlabel.

Element Perspective ha editat "Pimeässä" en un acuradíssim disseny gràfic, que hem respectat al 100% en l'arxiu de descàrrega que trobareu en aquesta entrada.

***

Presentamos el segundo EP de Violeta Päivänkakkara, editado conjuntamente con la netlabel japonesa Element Perspective.

En este disco, Violeta nos sigue transportando a tierras de mágicos sonidos y sueños nacidos en vigilias. Es un disco fascinante que seguro enamorará a todos aquellos que habéis disfrutado del primer EP "Kuu", editado anteriormente en La Gramola Netlabel.

Element Perspective ha editado "Pimeässä" en un cuidadísimo diseño gráfico, que hemos respetado al 100% en el archivo de descarga que encontraréis en esta entrada.

credits

released November 12, 2012

tags

license

about

La Gramola Netlabel Barcelona, Spain

La Gramola Netlabel és una organització sense ànim de lucre que es dedica a la promoció i difusió dels artistes que es troben a la seva web.

***
La Gramola Netlabel es una organización sin ánimo de lucro que se dedica a la promoción y difusión de los artistas que se encuentran en su web.
... more

contact / help

Contact La Gramola Netlabel